Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt. » Sebastian petersen
juni 19, 2012 5

Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt.

Af i I træningscenteret, Kosttilskud

Skærmbillede 2012 07 12 kl. 17.30.01 219x300 Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt.Alright, så blev det tid til et indlæg igen, ovenpå en lille pause! icon smile Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt. Jeg beklager manglen på billeder, men min Iphone er til reperation, og man får ikke mange gode billeder ud af en gammel nokia.

Koffeinpiller, virker det? JA det virker! Jeg fik lyst til at lave indlægget, fordi jeg havde en oplevelse med dem i går, som jeg har prøvet et par gange. Men det kommer jeg lige tilbage til.

Hvad er koffein, og hvad er der i koffeinpiller?

Det kommer selvfølgelig sikkert an på, hvor man har sine koffeinpiller fra, og hvad ingredienserne er. Jeg tager personligt dem fra bodylab (energizer), og det er bare 100% guarana ekstrakt.

Guarana er en plante i sydamerika, som indeholder koffein. Dsv. at koffeinpiller er 100% et naturprodukt, og det er jo noget vi allesammen godt kan lide icon smile Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt. Hvad gør koffein så?

Koffein går ind og påvirker en masse ting i kroppen, hovedsageligt ens nervebaner. Men det har udover at give en en masse energi, også andre gavnlige effekter, fx øger det ens stofskifte, hvilket egentlig bare betyder at du forbrænder flere kalorier uden at lave mere. = større vægttab.

bodylab reklamekoffein Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt.

Er koffein farligt, og hvor meget må jeg tage?

Som med alt andet er det farligt i meget store mængder, men ved et normalt forbrug, er det helt ufarligt. Det er som nævnt også 100% et naturprodukt.

En pille, svarer ca. til en kop kaffe. Det er nok den letteste måde at stille det op. Det afhænger meget af hvor vandt til at tage koffein du er. Er du en habil kaffedrikker, får du nok ikke den store effekt af 1-2 piller, hvorimod hvis du aldrig rigtig tager koffein, så er 1-2 piller nok.

Personligt tager jeg 2 piller inden træning (ca. 20 minutter inden), på dage hvor jeg har brug for lidt ekstra energi. Især hvis jeg er i gang med at cutte, så jeg ikke får ret mange kalorier.

Jeg har også taget 3 til tider, og 4 et par gange. 4 er dog for meget for mig, så begynder min krop at reagere lidt mærkgeligt, og jeg har også en træningskammerat der har fået det lidt smådårligt af 4.

Jeg er ikke kaffedrikker. Og hvis jeg tager dem jævnligt over en periode, formindskes virkningen mere og mere, så jeg tager dem kun når det er nødvendigt.

MEN JA DET VIRKER! Og det giver en god energi til mine workouts, når jeg trænger til det.

Taber man sig mere med koffeinpiller?

Skærmbillede 2012 07 12 kl. 17.30.05 222x300 Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt.
kort svar, ja.

Det skyldes at ens stofskifte stiger, så man brænder flere kalorier. Men jeg er også overbevist om at det skyldes at man får ekstra energi. Jeg går ud fra at alle tager det inden deres træning. Og så giver man den simpelthen lidt mere gas i træningscenteret, og forbrænder dermed noget ekstra.

Jeg synes det er et godt supplement og kosttilskud, til folk på diet, især folk på diet der har brug for energien i træningscenteret.

Min oplevelse, og et par negative sider ved koffeinpiller

Det er ikke altsammen bare sunshine og rainbows. Som nævnt lige før, har en træningskammerat fået en smule kvalme af koffeinpiller, men det er dog stadig en meget mild bivirkning.

En anden ting er, at det kan være fandens svært at falde i søvn om aftenen. Normalt træner jeg om formiddagen, og så er det ingen problem, så er virkningen ligesom forfalden hen om aftenen.

Men i går var jeg nødt til at træne kl. 5 om eftermiddagen, og tog 2 koffeinpiller inden. Jeg er i gang med at cutte for tiden, på keto diet. Dsv. jeg får INGEN kulhydrater (under 20g om dagen), og det kan godt tærre lidt på min energi. Det øger også virkningen af koffeinpiller en smule.

Det var et godt boost under workout, og bagefter bemærkede jeg dem ikke. Men det gjoede jeg, da jeg skulle til at falde i søvn, for det var nærmest umuligt. Man er ikke træt, man gider ikke til at lægge sig ned og sove, der er 100 ting man hellere vil.

Så hvis du har lidt søvnproblemer, så tag koffeinpiller først på dagen, for at undgå problemer.

Du kan købe de koffeinpiller jeg bruger, lige her.

 

Hvad er din erfaring med koffeinpiller? Nødvendigt, virker det?

Lignende indlæg:

Søgeord: , , ,

5 kommentarer til “Virker koffeinpiller ? Min erfaring på godt og ondt.”
Tilføj din egen kommentar
 1. Tim Petersen siger:

  Jeg er netop begyndt på koffeinpillerne. Jeg tager dog kun én ad gangen, men jeg bruger dem heller ikke kun til træning. For mig er det på jobbet, når jeg virkelig har brug for at yde mit bedste – eksempelvis et vigtigt møde, hvor jeg skal være skarp og klar til at levere. Ligesom dig tager jeg dem heller ikke konstant, men jeg har dem i baghånden som mine små “magic pills” til de perioder, hvor jeg virkelig har behov for et ekstra energispark.

 2. Sebastian siger:

  Jeg bruger faktisk koffeinpillerne lidt ligedan.

  Fx i denne uge har jeg haft utrolig travlt, og har måttet arbejde 12-14 timer om dagen.
  Der har koffeinpillerne, også lige givet en ekstra hånd lidt over middag når man godt normalt kan blive lidt dvask.

  Men det er lige med at finde balancen, for bruger man dem for tit, mister de deres virkning :-)

 3. David siger:

  Tak for en fin artikel Sebastian

  Jeg er også lige begyndt at benytte mig af koffeinpiller – og er virkeligt imponeret over hvor godt de virker.

  Det er jo super nemt, at man bare kan snuppe en pille, i steder for at skulle til at bruge tid på at drikke en kop kaffe :)

 4. K Ravn siger:

  Hvor gammel skal du mindst være for at indtage dem?

 5. jakob siger:

  Tror jeg vil prøve det. Er det disse 200 mg piller du benytter?

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


− syv = 2