Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Tælle kalorier, de farlige weekender og snydemåltider. » Sebastian petersen
april 13, 2012 0

Tælle kalorier, de farlige weekender og snydemåltider.

Af i I træningscenteret, Kost og sundhed

Alle der tæller sine kalorier ved godt hvad jeg snakker om, man kommer til kæresten som jeg lige gjorde i dag, og der er lækker mad, rødvin, sauce, lidt hvidløgsflute og hvad hjertet ellers begærer. Man sidder efter et rigtig dejligt måltid, og prøver at få lidt et overblik over hvor mange kalorier man har fået i dagens løb, og det er lidt svært at holde styr på.

Indtil aftensmaden har man fået den sædvanlige morgenmad, lidt nødder og man har styr på hvor meget man har fået indtil videre. Men, efter et sådant snydemåltid, sejler det oftest og man dropper helt at tælle resten af dagen, hvilket oftest også betyder at man lige snacker lidt hist og her.

Men det kan betyde at det hele begynder at gå den forkerte vej, og du mister momentum, og det er farligt! En dag bliver hurtigt til flere, og et måltid bliver som sagt nemt til en hel aften. Det er istedet meget bedre at lave et estimat, noget der kan hjælpe rigtig meget med det, har jeg fundet ud af er siden www.madital.dk . Her kan man holde styr på dagligt kalorieindtag osv., som jeg dog ikke bruger det til, jeg bruger i stedet mit eget excel ark.

Men, man det er dog en rigtig god database over forskellige opskrifter og madvarer. Har du fx fået lassagne kan du bare søge på lassagne, vælge en fra listen (andre brugeres opskrifter) og skrive 400g. Boom, så får du protein, kulhydrater, fedt og kalorier for det måltid. Ellers som jeg har fået i dag, lidt god grillmad, her indtastede jeg bare.

90g whiskeysouce

250g kartoffelbåde m. skræl

300g oksefillet

3 skiver bacon

1 glas rødvin

100g flute

 

bodylab generel1 Tælle kalorier, de farlige weekender og snydemåltider.det gav mig så 1070kcal, 105g prot, 103g carbs og 28g fedt, hvilket ikke er helt skævt.

Så i stedet for at resten af aftenen er lidt hen i vejret, ja så har jeg nu et godt estimat, og kan se jeg mangler ca. 300kcal som jeg napper i nogle nødder senere.

Det er vigtigt, at holde fast! Når man først har taget 1 skridt nedad den forkerte vej, kan det nemt blive til to.

 

Hvis du prøver at tabe dig, kan du selvfølgelig også holde igen med saucen, flute osv. og selvom du er til grillaften så lige spise lidt flere grøntsager og lidt mere magert kød. Man behøver ikke altid gå helt agurk i sine snydemåltider.

Det var alt for mig i aften, nu vil jeg nappe, mine nødder og se en film icon smile Tælle kalorier, de farlige weekender og snydemåltider.

 

Lignende indlæg:

Søgeord: , ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


7 − en =