Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig? » Sebastian petersen
marts 23, 2013 5

Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?

Af i Kosttilskud
IMG 01691 e1364072294336 224x300 Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?

Mit Pukka spirulina fra helsehelse.dk

Hvis du interesserer dig for sundhed og har læst om forskellige grønne smoothies med grøntsager så er du helt sikkert også stødt på spirulina pulver. Men hvad er det, og er det virkelig så godt for dig som de siger? Og vigtigst af alt hvordan smager det icon smile Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?

Jeg har købt et glas økologisk pukka spirulina pulver, for selv at prøve det, og vil meget gerne dele min oplevelse og erfaring med det. Men naturligvis som altid lige lidt baggrundsinformation først.

Hvad er spirulina pulver?

Spirulina er en alge, som indeholder utrolig mange vitaminer og mineraler, særligt B vitamin. Spirulina har været brugt som kosttilskud i mange år, og der er egentlig hverken noget revolutionerende eller grænseoverskridende ved det. Det er faktisk bare en alge, sprængfyldt med vitaminer. Derudover består ca. 60% af vægten i spirulina, af protein, det skulle være verdens højeste kilde til komplet protein! Og det er rigtig nemt for kroppen at optage spirulina, som bare gør det endnu bedre. Det er et af de sundeste og nemmeste måder at få rigeligt med vitaminer og mineraler på.

Spirulina fås både som pulver og som tabletter. Og det er klart at man får klart mest for pengene hvis man køber det i pulverform, så det har jeg valgt at gøre.

Spirulina pulver er en slags super green food, som er perfekt til fx smoothies med spinat og andet grønt, men det kan også sagtens bare opløses i vand og drikkes alene.

Det billigste sted at købe spirulina pulver er her på denne webshop: 200g spirulina – 189kr.

Ellers kan den købes økologisk fra Pukka her : 120g Øko. Pukka spirulina pulver – 196kr

Det kan også fås i tabletter i stedet for pulver fra pukka her : 440 tabletter spirulina – 212kr

Hvordan og hvornår tages spirulina, og hvordan smager det?

IMG 0170 e1364072500734 224x300 Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?

pulveret er ret kraftig grønt

Hvornår på dagen man tager det er fuldstændig ligemeget, det svarer til at spørge hvornår på dagen man skal spise sine grøntsager. Jeg tager et glas om morgenen da jeg føler det er et godt tidspunkt at få et skud vitaminer og mineraler. Det er nok mest normalt at tage spirulina i smoothies, gerne med andre grøntsager. Men jeg kan nu bedst lide at drikke det rent, jeg tager simpelthen bare en teske op i et glas vand og rører rundt, det opløses ret nemt. Det kan godt danne lidt en overflade på toppen men det er ikke noget jeg er generet af.

Hvordan smager det? Tjaa, tjoo.. Nogle vil nok sige det smager dårligt, andre vil mene det smager af grøntsager. Jeg synes det smager specielt men bestemt ikke dårligt. Det smager af det det er, rent sundhed i pulverform! icon smile Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig? Hehe. Jeg har endnu ikke eksperimenteret ret meget endnu med det i forskellige smoothies men det når jeg nok til.

Jeg vil især sige at hvis du har svært ved at spise nok grøntsager, eller egentlig bare ikke bryder dig om at spise en masse, så er dette et perfekt alternativ! Det giver en hel masse vitaminer, og det tager jo ikke mere end 20 sekunder at drikke sådan et glas. Jeg synes det er helt kanon til når jeg er i gang med at smide lidt fedt på kroppen og generelt ikke får så mange måltider i løbet af dagen. Så er jeg sikker på at jeg stadig får alle de vitaminer jeg har brug for.

Men pas på, det er meget kraftig til at farve! icon smile Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?

Jeg vil helt klart anbefale at prøve det, og se om det er noget får dig! icon smile Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig? Der er absolut ingen bivirkninger ved spirulina, det er simpelthen bare en alge i pulverform spængfyldt med vitaminer icon smile Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?
Det billigste sted at købe spirulina pulver er her på denne webshop: 200g spirulina – 189kr.

Ellers kan den købes økologisk fra Pukka her : 120g Øko. Pukka spirulina pulver – 196kr

Det kan også fås i tabletter i stedet for pulver fra pukka her : 440 tabletter spirulina – 212kr

Lad mig endelig høre hvis du har erfaringer med hvordan spirulina kan bruges i hverdagen, nogle gode opskrifter eller hvordan du tager dit! icon smile Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?

Lignende indlæg:

Søgeord: , , , ,

5 kommentarer til “Spirulina pulver, virker det og hvad er spirulina egentlig?”
Tilføj din egen kommentar
 1. Hej Sebastian

  Hvordan går det ? Spiser du stadig spirulina ?
  hvordan virker det på dig ?

  Venlig hilsen

  Michael Warburg

 2. Sebastian siger:

  Jeg har i hvertfald stadig glasset til at stå :)

  Det er ikke noget jeg spiser på daglig basis nej. Men det er også fordi at jeg i øjeblikket spiser godt, det er mere noget jeg evt. vil bruge når jeg til foråret skal til at smide fedtet af igen.

 3. Sarah siger:

  Puha, kan slet ikke forstå du bare kan drikke det. Jeg synes, det lugter :-)

  Det er dog helt smagløst, synes jeg – og hvis man bare ikke lugter til det, så glider det meget nemt ned.

  Jeg putter det i min frugt-smoothie om morgenen og så er det nemt at drikke. Man skal bare lige være opmærksom på den meget grønne farve, hvis man elsker sin røde/gule frugt-smoothie så lad være med at blande det i der, for den meget kraftige farve spirulina har, farver smoothien en meget uappetitlig farve :-)

 4. Karina siger:

  Hej Sebastian.
  Dejligt at du deler din oplevelse med spirulina – jeg står netop og overvejer at købe det, da der står så meget godt om det på nettet… men… du skriver at 60% består af protein. Når jeg søger på Spirulina på helsam.dk (http://www.helsam.dk/templates/product.asp?ProductGuid=12233&GroupGuid=203215), står der at det indeholder 0% protein.
  Hvor har du din viden om 60% protein fra?
  Og kan det skyldes, at der findes forskellige varianter af det?
  Jeg er forvirret ;-)

 5. Karina siger:

  Hej igen :)
  Jeg har nu søgt videre på nettet, og det må være helsam, der har lavet en forkert beskrivelse, for på andre sider står proteinindholdet til 57%, så jeg tager min tvivlende kommentar til mig igen ;-)
  God dag..

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


5 − tre =