Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Skal jeg tage proteinpulver eller weightgainer? Få svaret her. » Sebastian petersen
juni 20, 2012 0

Skal jeg tage proteinpulver eller weightgainer? Få svaret her.

Af i Kosttilskud

Skærmbillede 2012 07 12 kl. 17.29.40 220x300 Skal jeg tage proteinpulver eller weightgainer? Få svaret her.
Indlægget er rettet mod dig, der gerne vil være større og mere muskuløs. Dette gør man ved at være i kalorieoverskud, dvs. indtager flere kalorier end man forbrænder, blandet med en god gang hård styrketræning. Det er de grundlæggende ting, der betyder 90%. Jeg vil i indlægget ikke gå så meget i dybden med hver enkel, men blot gøre forskellen klokkeklar.

Men kosttilskud, er selvfølgelig en god ting, og skal du så vælge weightgainer eller proteinpulver? Og hvad er hvad, og hvor meget skal du tage. Lad os starte fra starten, og betegne proteinpulver og weightgainer for hvad det egentlig er.

Forskellen på proteinpulver og weightgainer

Forskellen er ret simpel, proteinpulver er bare, som navnet antyder, protein i pulverform.

Hvad er weightgainer så? For det har fået et lidt mystisk navn. Weightgainer er faktisk bare proteinpulver, med kulhydrater i, hvis vi skærer det helt ind til benet. Der er INTET magisk over weight gainer, grunden til at det får dig til at tage mere på, er fordi der er flere kalorier og kulhydrater i. That’s it, intet andet.

Hvad skal du så tage?

Jeg synes at proteinpulver er længe fint, kulhydraterne får du bedre andetsted fra, der også er billigere. For lets face it, weightgainer er ret dyrt, når man tager det for hvad det egentlig er. Men det har også sin plads, hvis du har et meget højt stofskifte, og svært ved at få nok kalorier hver dag, så kan en weightgainer shake som mellemmåltid være ganske fint. MEN, jeg ser ingen grund til at købe weightgainer fremfor proteinpulver.

Hvad anbefaler jeg, hvor meget, hvornår, og hvad?

Skærmbillede 2012 07 12 kl. 17.29.34 222x300 Skal jeg tage proteinpulver eller weightgainer? Få svaret her.

DROP WEIGHTGAINER.

Først og fremmest, synes jeg du skal nøjes med at købe proteinpulver. Har du så brug for kulhydraterne også, kan du blande dem i / spise dem ved siden af.

Dvs. Kan du ikke få kalorier nok hver dag? Så tag en proteinshake, med dertilhørende banan eller to, nogle nødder, bær, lidt peanutbutter, eller noget helt tredje. Proteinen i proteinpulver er godt, fordi det er rimelig sundt, og det kan være svært at få protein nok. Kulhydrater derimod, er altid nemme at få!

 

Efter træning.

 Skal jeg tage proteinpulver eller weightgainer? Få svaret her.

Efter træning anbefaler jeg proteinpulver, med kylhydratpulver i, druesukker eller maltodextrin. Det er vigtigt med nogle hurtige kulhydrater efter træning. Egentlig, så er den shake jeg drikker efter mine workouts, faktisk en slags weightgainer. Men det er billigere og nemmere at lave det selv, og efter min mening lidt sundere.

Har du ikke noget kulhydratspulver, så kan 1-2 banener sagtens gøre tricket!

 

Så for kort at opsumere.

Proteinpulver = proteiner & weightgainer = proteiner + kulhydrater.

That’s it! Intet andet. icon smile Skal jeg tage proteinpulver eller weightgainer? Få svaret her.

Køb det proteinpulver som JEG bruger, lige her.

Lignende indlæg:

Søgeord: , , ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


× fem = 15