Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring » Sebastian petersen
marts 11, 2012 13

Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring

Af i Kosttilskud, Velvære og livsglæde
rosenrod1 Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring

Mine rosenrod tilskud, 500mg kapsler, og 200mg piller

Rosenrod falder lidt ind under samme kategori som ginseng og forskellige andre planter der siges at give energi, velvære og lignende. Mange af dem holder jeg mig fra, men jeg elsker alligevel naturprodukter. Jeg tror ikke på virkningen af langt de fleste af disse, men jeg besluttede mig for at give rosenrod et skud, og jeg blev overrasket!

Det siges at rosenrod hjælper på både – stress, – humør, – modvirke depression, – give energi og endda – seksuel præstation og – sexlyst. Jeg fik gode erfaringer med rosenrod ret hurtigt, se hvad rosenrod gjorde for mig lidt længere nede i indlægget.

Hvad er rosenrod, og virker det?

Først og fremmest, så er rosenrod på ingen måde usundt! Hvad end man tror på de gavnlige effekter af det eller ej, så kan det aldrig skade at prøve. Personligt tror jeg at rosenrod virker. Det er en plante der gror frit, og jeg elsker, når noget direkte fra naturen kan have gavnlig effekt icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring

Det rigtige navn for rosenrod er Rhodiola rosea, og kaldes også gyldenrod. Det er i familie med de mange ginseng planter og rødder, men hovedsageligt kommer rosenrod og ginseng fra asien eller Østeuropa, men faktisk kan rosenrod også findes i Skandinavien og andre lande lidt tættere på. Rosenrod bekæmper nogle kemiske og biologiske stoffer som blandt andet fremkalder stress, depression og dårligt humør. Der er ikke lavet en masse undersøgelser af rosenrods effekt på mennesker, men nogle er der dog udført, og mange af dem peger på bedre koncentrationsevne, og især hjælp mod depression, dårligt humør og træthed. Man har også udført tests på rotter, der gav rigtig gode resultater mod stress. Der er lavet undersøgelser af mennesker med depression, der videnskabeligt viste stor forbedring mod stress.

Se evt. undersøgelsen her. Så helt at lade være med at tro på det, kan man jo alligevel ikke icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring Om jeg selv kan mærke forskel på stress niveau og humør er lidt svært at svare på, det afhænger af en masse jo. Men det skader bestemt ikke, og da jeg kan mærke klar virkning på sexlyst, skulle det ikke undrer mig at mit humør og velvære simpelthen også er hævet, det er svært at måle den slags, men giv det da et forsøg. Jeg vil dog sige, at jeg har oplevet en større energi, hvor jeg har været mere frisk og ikke haft lyst til at gå i seng om aftenen.Jeg tror i hvert fald de andre virkninger af rosenrod også, og jeg er sikker på at det kan gavne mange mennesker som går rundt og er lidt triste i ny og næ. Hvis du har humørsvingninger, vinterdepression eller lignende, så synes jeg du skal skynde dig at få fat i noget rosenrod!

Jeg er overbevist, hvor køber jeg rosenrod?

Det billigste sted at købe rosenrod som jeg har fundet, er fra denne webbutik der sælger kosttilskud:

Rosenrod kan købes billigst her

Jeg har før fået leveret vitaminer fra webshoppen, og alt kørte super! icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring

De har også nogle kraftigere 500mg, som kan købes her:
500mg rosenrod

Hvis man foretrækker at købe fra en dansk webshop har helsehelse også rosenrod, både mild, og de lidt kraftigere 500mg som jeg selv har taget:
500mg solay rosenrod kan købes her

Rosenrod giver øget sexlyst

Naturens viagra er rosenrod blevet kaldt. Der er ikke umiddelbart en masse undersøgelser som peger på det. Men jeg kan finde rigtig mange udtalelser rundt omkring, hvor folk tager rosenrod egentlig mod træthed ell. lign. men faktisk finder ud af at det giver en meget højere sexlyst.

I stedet for nogle links til videnskabelige undersøgelser, vil jeg sige at det gav MIG personligt en meget større sexlys. Jeg får en stærk øget sexlyst, ved indtagelse af rosenrod. Og i hvert fald for mig er det jo det stærkeste og eneste bevis jeg behøver, og jeg går selvfølgelig ud fra at du tror på mig icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring

Det er ikke noget jeg tager hver dag, da jeg ikke føler jeg har brug for tilskud mod hverken humør eller træthed, jeg føler jeg har rigeligt af begge dele. Men jeg tager det ind i mellem hvis jeg får behov eller lyst, til en masse ekstra sexlyst som min kæreste nyder godt af. Virkningen kommer ret hurtigt, og hvis jeg indtager rosenrod kan jeg mærke effekten ret hurtigt,  måske et par timer senere.

Det skulle også hjælpe folk med større eller mindre potensproblemer, så hvis du er lidt uheldig på den front, så skynd dig at få fat i noget rosenrod.

Hvor meget skal jeg tage? Og er der noget jeg bør vide?

Normalt kommer de i kapsler med pulver i, eller som piller. Det gør ingen forskel. De kommer i 100-500mg. Et normalt anbefalet forbrug siges at være 1-2 piller. Jeg anbefaler at man starter med 2-300mg om dagen, og prøver det af i nogle dage og se om man kan mærke nogen forskel. Kan du ikke det, kan du roligt hæve doseringen op til fx 5-600mg som jeg selv gjorde. Der kunne jeg personligt mærke en klar forskel, især på sexlyst som tidligere beskrævet! icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring Kan du endnu ikke mærke noget, skader det ikke med dosis op til 1000mg om dagen, jeg vil dog ikke anbefale at indtage mere, så hellere se om efter noget andet.

Det anbefales at tage om morgenen, da det for nogle kan forstyrre søvn. Personligt har jeg ikke haft de store mærkbare problemer med søvn når jeg har taget rosenrod, selvom jeg har taget op til 600mg ad gangen, nogle gange om eftermiddagen eller endda aften. Man har dog også hørt om folk med søvnproblemer, som har haft gavn af rosenrod.

Jeg vil dog sige, at jeg har prøvet at blive rigtig frisk af rosenrod, hvor jeg har haft en masse energi om aftenen. Jeg mistænker i hvert fald rosenroden for at være skylden. Det har givet mig lyst til fx at gøre rent om aftenen, hvor jeg egentlig burde sove icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring Men det klager vi vel heller ikke over?

Endnu engang vil jeg lige slå et slag for, at der ikke findes nogle bivirkninger icon wink Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring Prøv det!

Jeg vil meget gerne høre fra dig hvis du prøver det af, eller har prøvet det. Skriv endelig en kommentar, håber at høre fra dig.

 

Det billigste sted at købe rosenrod som jeg har fundet, er fra denne webbutik der sælger kosttilskud:

Rosenrod kan købes billigst her

Jeg har før fået leveret vitaminer fra webshoppen, og alt kørte super! icon smile Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring

 

Lignende indlæg:

Søgeord: , ,

13 kommentarer til “Rosenrod fjerner stress og øger sexlyst. Det virker! Min erfaring”
Tilføj din egen kommentar
 1. Annette siger:

  Hej Sebastian,

  Hvor er det spændende at læse om dine erfaringer med kosttilskud.

  Jeg tager ekstra d-vitamin mod depression om vinteren, og pludselig en morgen sprang jeg nærmest ud af sengen. Der var ikke nogen egentlig anden grund til at gøre det. Så det måtte helt klart være effekten af d-vitamin.

  Jeg kender en kvinde, der er glad for at bruge rosenrod, som du også skriver om. Hun bruger det mod depression og vil med tiden skifte hendes antidepressiva ud med rosenrod eller perikum. Rosenrod kan godt bruges sammen med det antidepressiva, da det ikke “forstyrrer” hinanden, hvis man kan sige det sådan…

  Jeg skriver egentlig også for at spørge dig om et råd omkring kosttilskud i forb. med pms, da jeg påvirkes meget af pms – både fysisk og mentalt. Det vil være rart, hvis du kan hjælpe

  Hej fra Annette

 2. Sebastian siger:

  Hej Anette.

  Beklager det lidt sene svar! :) Er rigtig glad for at høre andre har gode erfaringer med rosenrod. Det er også et super helseprodukt.

  Jeg har faktisk en smule erfaring mht. mild depression og PMS. Det lyder forkert, men det er dog ikke på egen krop :)
  Min mor er ikke god til at håndtere stress, og hun har derfor præcis ligesom dig en smule svært ved at takle vinteren, og ligeledes når det månedtlige rammer kan det godt forstyrre lidt.

  Der findes en urt ligesom rosenrod, der hedder Perikum, der findes et utal af produkter med dette i, men led efter det så rent som muligt, ligesom rosenrod. Ingen grund til de dyre mærker fyldt med salgsgas! :) Det er ufarligt, og er en meget mild og naturlig form for lykkepiller.
  Min mor har brugt dem, og fået det tildels bedre. Det virker nok ikke på alle, men er bestemt et forsøg værd! :) Start stille ud med en lav dosis, og hæv den derefter. Man skal typisk op på en højere dosis end anbefalet (som med det meste kosttilskud) før det virker ordenligt.

  Du kan læse mere om det her : http://www.vitalraadet.dk/304+M509ad3d4b16.0.html?&tx_ttnews

  Og en tråd med erfaringer her : http://www.netdoktor.dk/interactive/discussion/viewtopic.php?t=20849&f

  Så kan du jo danne dig dit eget indtryk :) Og lad mig endelig høre hvis du beslytter dig for at prøve dem !

  Det kan købes her hos en dansk helsekostforretning.

  Som nævnt start med 1 kapsel i en uges tid, og øg derefter til 2 hvis ikke det har den ønskede virkning, og derefter kan du prøve 3. Mener min mor var oppe på 4.

  Det er dog ikke noget hun tager jævnligt mere. Sådan noget kommer jo i perioder :)

 3. Mg siger:

  Jeg faldt tilfældigt over din side, da jeg var igang med at finde informationer om rosenrod. Skal selv igang. Er faktisk startet på omnivital fra biosym. Jeg tænkte på, om du har prøvet den anden på billedet, den fra camette, og hvordan virkningen har været? Den er jo trodsalt lidt billigere og så kan man bare tage to piller:)

 4. Sebastian siger:

  Hej Mg.

  Jeg har prøvet begge dem på billedet ja, det er taget hjemme i mit køkken :) hehe.

  Jeg mærkede ingen forskel på virkningen på de to produkter, som du selv siger kan man spare lidt. Jeg tror ikke, det betyder en sk** for at sige det lige ud, hvilket mærke du køber! :) Så længe det bare er ren rosenrod. Så spar du bare pengene.

  Eneste forskel på de to, er at de 500mg jeg har haft (dem til venstre) er i kapsler, med pulver i. Altså ligesom du fx tager fiskeolie kapsler.

  De andre fra Camette var piller, altså ligesom fx vitaminpiller. Og de var lidt tørre i det og til tider tunge at sluge, men jeg er heller ikke så god til det med at sluge piller. Så hvis prisen ikke var en faktor ville jeg vælge dem i kapsler.
  Men smags sag.

  Håber du har en super dag! :)

 5. Mg siger:

  Tak for hurtigt svar Sebastian :)

  Har du prøvet Omni-vital? Jeg startede på pillerne igår. Tog 2 igår og to idag. Og havde egentligt forventet en effekt med det samme:P, men kan ikke rigtig mærke noget :)

  Kunne du mærke noget med det samme. første gang du prøvede rosenrod, eller kom det efter nogle dage?

  Jeg er lidt desperat efter energi ;)

 6. Sebastian siger:

  Nej har jeg vidst ikke prøvet. Hvor mange mg tager du?

  Jeg vil sige effekten kommer med det samme, det er ikke noget som du “bygger op”. Så har det ikke haft en effekt nu, så får det nok heller ikke.
  Nogle gange ligger man dog ikke mærke til en effekt, selvom den faktisk er der :) Jeg er selv blevet snydt et par gange, hvor jeg så er stoppet og så har jeg alligevel tænkt. “ok måske var der en forskel”

  Men hvis du blot er ude efter energi i korte perioder ad gangen, så kan du evt. overveje koffeinpiller. Det bruger jeg selv, nærmest hver morgen inden træning :) Egentlig bare en sund form for kaffe. Og så sætter det forbrændingen i gang.

  Men ellers kender jeg folk der fx har haft positive erfaringer med D-vitamin.

  Det handler nok bare om at prøve lidt forskelligt af :) Så længe det er sunde naturlige kosttilskud.

 7. jan siger:

  har prøvet det mod hvide fingre – det hjælper en del.
  måske pga. af at hvide fingre kan udløses af stress eller det er med til at udvide blodkarene, men ved ikke.
  jan

 8. jan siger:

  har prøvet det mod hvide fingre – det hjælper en del.
  måske pga. af at hvide fingre kan udløses af stress eller det er med til at udvide blodkarene, men ved ikke.
  jan

 9. Ingrid siger:

  Aronia – hører med under verdens sundeste bær.
  Har du nogen erfaringer herfra. Jeg har laver marmelade /+ æbler af disse super bær. Fantastisk.

 10. Sebastian siger:

  Spændende. Har jeg aldrig hørt om, men det vil jeg helt sikkert kigge på. :)

  Tusind tak Ingrid!

 11. Kvinde 38 siger:

  Rosenrod hjælper på sexlysten også for kvinder og her taler jeg af erfaring.
  Kunne ikke forstå min sexlyst var så STOR, lige pludselig.
  Startede på rosenrods tabletter for en uge siden for stress, men det har andre gavlige effekter, men går nok ned på 1 tablet for min mands skyld :-)

  Hilsen kvinde på 38

 12. Hej Sebastian.

  Ved ikke om siden virker, eller om du kan læse dette. Venligst giv genlyd på min e-mail hvid du vil vide mere om den mest alm voksende plante på Færøerne, (hjálpirót)Rosenrod/sedum rosea. Vokser på bjergskråninger overalt. især hvor fårene ikke kan nå dem. Og i alle folks haver her på Færøerne. Men det er IKKE alment kendt at nogen benytter sig af at indtage planten. Ikke officielt mig bekendt. Men meget interessant, Sebastian ;)

 13. sanne fristed siger:

  Hejsa

  Jeg er selv startet på rosenrod og er vild med det. Jeg har startet en gruppe på Facebook under navnet rosenrod, og vil hære om du vil komme ind og fortælle om dine flerårige erfaring. Jeg har lavet gruppen for at udbrede kend/kundskaber til denne plante

  Alle som har erfaring eller ønsker at kende til andres erfaringer er velkomne i gruppen.

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


2 × seks =