Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Polyfasisk søvn logbog – Dag 7-10 » Sebastian petersen
september 25, 2012 0

Polyfasisk søvn logbog – Dag 7-10

Af i Polyfasisk søvn

Velkommen til min logbog over mit forsøg. Lad os springe ud i det! Jeg er startet på et forsøg hvor jeg kun sover 4 timer sammenlagt om dagen. Hvis du endnu ikke ved hvad det går ud på er så bør du starte med at læse mit større indlæg om emnet her: Hvad er poyfasisk søvn I DAG ER DAG 10, fredag, og jeg skriver for de sidste 4 dage.

Dag 7 har der ikke været det store at berette, har overholdt mine søvntider og været fin frisk! Så det var en af de gode dage.

Dag 8 missede jeg min formiddags powernap, simpelthen fordi jeg rent og skær glemte den!

DAGENS TIP: Sæt din telefons alarm til at ringe 5 minutter inden hver af dine naps, så du ikke ligesom mig, glemmer dem! Det gør jeg fremover.

Nå men jeg missede altså min formiddags nap, og så snart jeg kom i tanke om det et par timer senere tog jeg en lur med det samme. MEN, her kom jeg så til at sove over mig! Jeg tror det har ramt mig at den var et par timer forsinket, for har ikke før haft problemer med at sove over mig, men det gjorde jeg altså her, i 2 timer.. …

Henad eftermiddagen sker der så det at jeg bliver forsinket på kontoret, og først er hjemme halv 7. Dvs. endnu engang er jeg forsinket icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 7 10 Og så skal jeg direkte til badminton, når lige at sove 15 minutter. Jeg var all in all godt træt den dag, både om eftermiddagen og om aftenen. Så det er virkelig vigtigt, at man overholder sine søvn tider.

Dag 9 – Intet at bertte, god dag! Og er fint kommet mig over dagen i går.

Dag 10 – Det er så i dag, og her skal jeg op til kæresten og svigerforældrene og overnatte hele weekenden, så det bliver altså noget af en udfordring som jeg ikke endnu lige ved hvordan jeg kommer igennem!


 Polyfasisk søvn logbog   Dag 7 10

 

All in all kan jeg sige, at dagene er begyndt at blande sig lidt sammen. Har virkelig svært ved at huske hvornår jeg lavede det ene og det andet, altså lige præcis hvilken dag det var. Jeg tror simpelthen det er fordi man er så meget vågen.

Jeg har d.d indhentet ca. 50 timers ekstra søvn, pga. polyfasisk søvn de sidste 10 dage. og der er også VIRKELIG blevet lavet noget! Så meget at jeg ikke længere har ret travlt icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 7 10 Og jeg faktisk nu står og ikke helt ved hvad jeg skal bruge al den tid på.

Det har generelt været rent nemt for mig at tilpasse mig, og jeg føler nærmest allerede at jeg er ret tilvænnet, ja ved du hvad, det følte jeg nærmest allerede efter et par dage. Jeg tror det har noget at gøre med at jeg har gjort det flere gange før, og min krop nu er blevet rigtig god til at powernappe. Det var et stort problem for mig de første par gange jeg prøvede i starten, at falde hurtigt i søvn, få god kvalitetssøvn i mine powernaps osv. Men det er som om at nu har kroppen lært det, og så glemmer den det ikke igen. Lidt ligesom at køre på cykel.

God weekend!

Lignende indlæg:

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


− 1 = otte