Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Polyfasisk søvn logbog – Dag 6 » Sebastian petersen
september 18, 2012 0

Polyfasisk søvn logbog – Dag 6

Af i Polyfasisk søvn

Velkommen til min logbog over mit forsøg. Lad os springe ud i det! Jeg er startet på et forsøg hvor jeg kun sover 4 timer sammenlagt om dagen. Hvis du endnu ikke ved hvad det går ud på er så bør du starte med at læse mit større indlæg om emnet her: Polyphasic sleep

I DAG ER DAG 6, mandag. 

Jeg har ikke tænkt mig at lave et indlæg for hver eneste dag icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 6 Efterhånden som jeg kommer længere hen slår jeg flere og flere dage samnen. Havde egentlig ikke tænkt mig at lave et indlæg bare for i dag, men den var alligevel lidt speciel, og har lidt tips jeg vil dele ud af. Dagene startede kanon men så I dag blev jeg for første gang i denne tilvænning rigtig RAMT! i dag var SLEM. Lige som jeg troede jeg slap helt icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 6 Men med selvdiciplin kom jeg alligevel igennem uden store skavanker.
Dagene startede egentlig fint ud, og var frisk og klar til at styrketræne tidligt, men jeg kom nu først derind ved 11 tiden. Ryg dag og tung dødløft, hvor jeg ovenpå de sidste par dages “jeg er faldet i styrke, det her polyfasisk søvn er måske lidt farligt for min træning” var ret nervøs for hvordan det skulle gå. Men det blev en kanon workout! Så jeg er positiv omkring polyfasisk søvn og træning igen icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 6 Er spændt på hvordan det udvikler sig i løbet af den næste måneds tid.
NÅ, men jeg kom hjem, og så var jeg bare.. .. FÆRDIG.. Ikke det store jeg fik udrettet først på eftermiddagen, og kl. 15 var jeg simpelten nødt til at smide en ekstra powernap ind, for jeg faldt nærmest i søvn foran computeren. Jeg tog 25 minutter, men hjalp altså ikke det helt store, og så gik jeg rundt og var træt igen, og glædede mig helt vildt til min næste nap kl. 17.
Nappede igen kl. 17 og efter den nap begyndte jeg at kvikke op igen.
Siden omkring 9 har jeg så været frisk! En nap kl. 10 var på ingen måde veltrængt, men alligevel forfriskende. Og nu sidder jeg her frisk som en havørn og arbejder lidt.
Det var en hård dag, men hvis det er det sværeste denne her polyfasiske søvn tilvænning har at byde på.. Så kan jeg bare sige BRING IT! icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 6
- Som en sidenote er jeg begyndt nu at sætte mit nedtællingsur til 23 minutter. Startede på 25 minutter, efter nogle dage ned til 24, og nu til 23. Grunden er at jeg bliver hurtigere og hurtigere til at falde i søvn, det er tydeligt at mærke at kroppen vender sig til at den skal powernappe. Og det er som om den stille og roligt også vender sig til tidspunkterne, begynder automatisk at blive træt lidt tid før, hvis ikke jeg lige er i gang med noget aktivt.
Nå, men et emne jeg gerne lige vil snakke om i dag, som jeg synes er vigtigt når man gerne vil sove polyfasisk:

Tip: En powernap er ikke en nattesøvn!

forstået på den måde at man skal ikke betragte det sådan. Man skal ikke “gå i seng” slukke lyset over det hele, tage alt tøj af, børste tænder og hvad man nu ellers gør. Kroppen skal vende sig til at powernappe ikke gå helt i dyb søvn.
Det vil også hjælpe dig med at powernappe de dage du pludselig ikke har din seng.
Og lets face it, det vil ske rimelig ofte hvis det begynder at blive en mere fast del af dit liv, det er i hvertfald en praktisk ting! Så du slipper for at springe powernaps helt over.
Man kan behjælpe det på flere måder:
TIP 1: Lær ikke at være afhængig af din seng. Jeg begynder selv at powernappe i sofaen ind i mellem, og tager måske lænestolen i ny og næ.
TIP 2: En anden ting jeg gør, er at jeg ikke slukker lyset helt når jeg powernapper. Lader badeværelsesdøren stå åben med lyset tændt derude så det stadig er rimelig lyst. Det gør det noget nemmere at vågne op og ikke føle at man lige har “sovet”
TIP 3: Jeg sover med tøj på når jeg powernapper. Medmindre jeg fx har stramme jeans på icon wink Polyfasisk søvn logbog   Dag 6 Men langt de fleste gange powernapper jeg både i bukser og t-shirt. Det gør igen at jeg ikke føler jeg går i seng på samme måde, og når jeg så vågner er det bare lige til at stå op og så gå ud af soveværelset i gang, så det faktisk kun tager 20 minutter at gå ind og powernappe! Det er jo detder er pointen.
Det var hvad jeg havde på hjertet i dag. Nu må vi se, håber lidt på at de næste dage bliver rimelig “standard” og så kommer jeg først med en opdatering sidst på ugen.
STAY POSITIVE derude! icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 6 Og jeg vil anbefale alle der kom helt herned i indlægget, at læse dette indlæg også : motivation og selvdiciplin
Mest fordi at dage som jeg havde i dag, VIL komme under tilvænning, og du kommer ikke igennem dem uden selvdiciplin.

Se resten af min logbog indlæg:

Lignende indlæg:

Søgeord: , ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


ni + 3 =