Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Polyfasisk søvn logbog – Dag 4+5 (weekenden) » Sebastian petersen
september 16, 2012 0

Polyfasisk søvn logbog – Dag 4+5 (weekenden)

Af i Polyfasisk søvn

Velkommen til min logbog over mit forsøg. Lad os springe ud i det! Jeg er startet på et forsøg hvor jeg kun sover 4 timer sammenlagt om dagen. Hvis du endnu ikke ved hvad det går ud på er så bør du starte med at læse mit større indlæg om emnet her: Sov polyfasisk

I DAG ER DAG 4+5, weekenden. 

Så blev det søndag aften, og det er tid til at se lidt tilbage, nu har jeg snart sovet polyfasisk i en lille uge. Det er gået super, og uden at sige for meget, er det altså lettere at tilvænne sig, når man har sovet polyfasisk før. It get’s easier! Var på besøg hos forældrene med kæresten i lørdags, hvor vi var til omkring midnat. Jeg undskyldte mig pænt ved 22 tiden for at tage en powernap. Men humøret havde lige været højt og kunne høre dem inde fra rummet hvor jeg ville powernappe, så det blev ikke rigtig til andet end 20 minutters slappen af, ærgeligt! Men jeg sprang den bare over, ikke noget jeg mærkede sønderligt til.
Havde et mindre uheld i dag søndag med min nap kl. 17, jeg vågnede ved min alarm, og endte med at falde i søvn igen. HELDIGVIS vågnede jeg efter ca. 10 minutter.. Havde det været en af de første gange jeg skulle tilvænne mig, var det helt sikkert endt i en mange timers oversleep.
“DAGENS TIP”: Er begyndt at ligge min telefon som er min alarm, i den anden ende af rummet. Bare de der 5 sekunder man skal hen og bruge på at slukke den, er nok til at komme ud af det værste koma som man godt kan være i når man lige vågner. Jeg vil dog sige at det er klart vigtist for min core sleep, i mine powernaps er jeg allerede nu begyndt at ramme REM søvn i de fleste, og det er derfor ikke så slemt at vågne.
Synes ikke jeg ramte REM søvn så meget i weekenden, tror det var fordi jeg godt kunne være 10minutters tid off med nogle af napsne, sprang en over osv.. Bliver godt med en ny uge, med noget consistency!

Polyfasisk søvn og styrktræning indtil videre

Har holdt min træning ved lige de fleste dage, dog taget en enkelt dags rest ekstra sidst på ugen. Men jeg er altså faldet lidt i styrke i træningscenteret, det kan jeg ikke komme udenom.

I dag var jeg inde til en bryst/triceps træning, og kunne kun presse ca. 5kg mindre end sidste uge. Så lige nu tegner det ikke alt for godt med træningen. Jeg går selvfølgelig ud fra at det er fordi jeg muligvis ikke restituerer ordenligt uden nok deep sleep.

MEN, det er dog stadig tilvænningsperioden, så ingen alarmer endnu, jeg fortsætter med at træne ca. 6 gange om ugen og holde intensiteten høj i mine træningspas.

I første omgang går jeg efter at sove polyfasisk i hvertfald i 30 dage, og så vil jeg lave en opsummering på hvad det har betydet for min træning. Det er lidt spændende, i og med jeg ikke kan finde en ENESTE der har skrevet om det på nettet, heller ikke på engelsk. Dog en del der har spørgsmål til det.

 

Lige nu føler jeg mig frisk, arbejder lidt, og giver mig til at spille lidt Max Payne 3 som jeg har købt til mig selv som en lille gave på det ekstra arbejde der er blevet lavet den sidste uges tid, og lidt ekstra underholdning med action i, når trætheden melder sig for slemt icon wink Polyfasisk søvn logbog   Dag 4+5 (weekenden)

Se resten af min logbog indlæg:

Lignende indlæg:

Søgeord: ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


9 + = tretten