Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Polyfasisk søvn logbog – Dag 3 » Sebastian petersen
september 15, 2012 0

Polyfasisk søvn logbog – Dag 3

Af i Polyfasisk søvn

Velkommen til min logbog over mit forsøg. Lad os springe ud i det! Jeg er startet på et forsøg hvor jeg kun sover 4 timer sammenlagt om dagen. Hvis du endnu ikke ved hvad det går ud på er så bør du starte med at læse mit større indlæg om emnet her:  Polyfasisk søvn

I DAG ER DAG 3. 

Jeg var forberedt på det værste når vækkeuret skulle ringe, da jeg lagde mig under dynen klokken 2. Men faktisk var det en anelse nemmere at stå op i morges end de andre to dage. Jeg var dog ved at begå en fatal fejl, og var lidt for sløv til at komme op og i tøjet, en af de vigtigste regler for mig. Det er ekstremt vigtigt at have en morgen rutine!  (du kan læse mere i det generelle indlæg om polyfasisk søvn.) og den involverer altså ikke snooze icon wink Polyfasisk søvn logbog – Dag 3 Jeg blundede, men kun måske 30 sekunder. Ingen Alarm, men det må ikke ske igen.
Men der er sket en anden nyhed i dag, jeg lige bliver nødt til at dele! icon smile Polyfasisk søvn logbog – Dag 3 I min virksomhed hvor vi sælger smykker og accessories, Trendhim.dk, har vi netop fået nogle varer på lager. Der er virkelig ikke noget bedre som iværksætter, end at få en ny sending varer ind ad døren.
Fx kan du købe en slipsenål hos Trendhim her.
Der kommer også flere nye smykker de nærmeste dage, og tror også vi får nogle manchetknapper ind ad døren. Den helt store sending kommer dog først om et par måneder, og består af flere hundrede modeller af slips og butterflies. Så er vi vidst også ved at have styr på jakkesæt stilen. icon smile Polyfasisk søvn logbog – Dag 3
Satte mig ud og arbejdede, men bare med noget forskellige “slavearbejde” hvor jeg ikke skulle tænke for meget, og har faktisk været fin frisk her til morgen. Klokken er nu ca. 7, jeg venter med at træne til senere i dag med en kammerat. Jeg kan godt mærke at jeg nok får brug for en restdag mere om ugen end normalt, indtil jeg er tilvænnet, men tager 1 dag ad gangen. Don’t be a baby! Right?
“DAGENS TIP: Planlæg, planlæg, planlæg! Især når det kommer til weekenden. Lige af aftale at mødes hos dine forældre til middag en halv time senere, så det passer lige efter din nap. Hente de ting du skal på apoteket i pausen, så du ikke skal udskyde din nap. Det kan være mange ting, men god planlægning er vigtigt hvis det skal lykkedes”
Idag er det fredag, min kæreste kommer senere i dag og bliver i weekenden, så nu starter den første rigtige test af min selvdiciplin. Hun har før tilbage i 2011 været “vidne” til at jeg sov polyfasisk, og hun har det fint med det, men det er værre for mig icon biggrin Polyfasisk søvn logbog – Dag 3 Af et par årsager.
- Det bliver ikke nemmere at stå op kl. 5, når ens kæreste ligger ved siden af, når man ikke er tilvænnet endnu er det et mareridt. Men den første time om morgenen er virkelig den vigtigste og vejen til success for mig.
- Man har tit planer hvor det kan være lidt sværere at ramme sine naps 100%.
Men husk du kan tage en lur anywhere! Jeg har flere gange gjort det i bilen, på en madras på kontoret, og lignende. Kroppen er ikke kræven icon wink Polyfasisk søvn logbog – Dag 3 Og du vil faktisk hurtigt opdage at ens powernaps ikke er dårlige af den grund. Flere faste.. Ja hvad hedder det, polyfasiske søvnmenne…. arg well, du ved hvad jeg mener, vælger faktisk udelukkende at sove i sengen om natten og ellers i en lænestol for powernaps. Men det er en smagssag for mig.
Nu vil jeg arbejde lidt videre, og skrive et par linjer om mine naps i aften.
……………………………
Sidder nu lørdag morgen og dagen i går gik fint. Jeg var VIRKELIG frisk hele eftermiddagen, efter min kl. 10 nap var jeg frisk helt til ved 4 tiden, man skulle ikke tro jeg kun havde sovet 4 timer de sidste 3 dage. Senere på aftenen blev jeg dog lidt små døsig og glædede mig meget til min powernap kl. 21.
Ellers ikke så meget nyt at berette, jeg synes tilvænningen går som den skal indtil videre! Føler mig lidt træt ind imellem, især når naps nærmer sig, men overall har jeg det ok.
Nu skal jeg ind og træne noget tungt bentræning senere i dag, bliver spændende, tvivler på jeg har energi til en full workout.
Havde en ENKELT lille misser i morges, tog lige 20 minutter ekstra på vækkeuret. Ved ikke hvorfor ?? Det er sjovt som man er klar til at gøre tåbelige ting når man lige er stået op, det er virkelig vigtigt at man har en god morgenrytme!
Samtidig har jeg lavet den klare regle at jeg KUN må sove i sengen, ikke noget med at sidde derinde og arbejde som jeg normalt gør ind imellem. Sidst jeg skulle sove polyfasisk endte det med den ene crash efter den anden og sov siddende. At fjerne det element, har hjulpet lidt denne gang.
Jeg har lidt et problem problem med at jeg får ret tørre øjne dog! Har jeg lidt haft problem med før, inden jeg fik briller icon smile Polyfasisk søvn logbog – Dag 3 Så jeg må lige få købt mig noget saltvandsvæske med lidt olie i, virkede som en drøm sidst. Det er som om min psyke har forholdsvis let ved at tilvænne sig, men lige min øjne kan ikke helt forstå at jeg ikke er træt icon biggrin Polyfasisk søvn logbog – Dag 3
Håber på, det går over når jeg bliver mere tilvænnet.
Nu er det tid til weekend, det bliver en hård opgave!
Ha’ en fantastisk weekend derude!

Se resten af min logbog indlæg:

Lignende indlæg:

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


+ 8 = femten