Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Polyfasisk søvn logbog – Dag 11-12 og fremadrettet » Sebastian petersen
september 26, 2012 2

Polyfasisk søvn logbog – Dag 11-12 og fremadrettet

Af i Polyfasisk søvn

Velkommen til min logbog over mit forsøg. Lad os springe ud i det! Jeg er startet på et forsøg hvor jeg kun sover 4 timer sammenlagt om dagen. Hvis du endnu ikke ved hvad det går ud på er så bør du starte med at læse mit større indlæg om emnet her: Om poyfasisk søvn . I dag er dag 13, mandag efter weekend.

Jeg skulle op til kæresten i weekenden, hos mine svigerforældre, hvilket ja, mildest talt gjorde polyfasisk søvn til lidt af en udfordring icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 11 12 og fremadrettet Det var gået indtil nu med nød og næppe, men så skete der det at kæresten lørdag aften faldt tidligt i søvn omrking kl. 9 fordi hun var godt brugt. Der var nu 5 timer til jeg skulle sove, og regnede med at der nok var en 3-4 timer om morgenen også hvor hun ville sove. PUHA!

 

Så jeg besluttede mig simpelthen, for at lægge mig ned under dynen, og få en god nats søvn!

Ligeså hurtigt som jeg kan tilvænne mig polyfasisk søvn, ligeså hurtigt kunne jeg heldigvis vende tilbage igen. Det er der dog nogle der har lidt problemer med. Jeg tog en middagslur om søndagen, kunne mærke kroppen var vandt til det. Men ellers gik det normalt.

Egentlig havde jeg besluttet mig at køre polyfasisk i minimum 30 dage, og jeg er absolut ikke glad for at stoppe før tid! icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 11 12 og fremadrettet Men der er dog en del grunde til det.

 

- Jeg kunne mærke, at jeg ikke helt var på toppen rent styrketræningsmæssigt under polyfasisk. Der er aldrig nogensinde skrevet om dette på nettet, så jeg var nødt til at prøve det af selv. Men jeg kan mærke, at det har en negativ effekt på min restitutions evne når jeg træner hårdt.

- Jeg kom til bunds i alt mit ekstra arbejde icon smile Polyfasisk søvn logbog   Dag 11 12 og fremadrettet Som egentlig var derfor jeg startede i denne omgang.

- Det var bare et fint tidspunkt for mig at stoppe på, og holde weekenden fri.

 

Starter jeg igen? Så absolut! Den dag jeg har brug for mere end 16 vågne timer i døgnet icon wink Polyfasisk søvn logbog   Dag 11 12 og fremadrettet Det bliver ligeså snart der kommer et nyt projekt, der tager en del tid.

Har du nogle spørgmål til mit forløb, så skyd endelig løs!

Lignende indlæg:

2 kommentarer til “Polyfasisk søvn logbog – Dag 11-12 og fremadrettet”
Tilføj din egen kommentar
  1. Lars Binder siger:

    Tak for en grundig gennemgang af dine erfaringer med polyfasisk søvn!

  2. Sebastian siger:

    God fornøjelse! :D

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


+ 5 = tretten