Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Hvem er jeg? » Sebastian petersen
 

Hvem er jeg?

- Sebastian Petersen, 24 år, livsnyder med passion for kost, træning og iværksætteri.

Kontakt mig her : kontaktformular og e-mail

Du skal selvfølgelig ikke snydes, hvis du gerne vil vide lidt om hvem jeg er og hvad jeg går og laver. Personligt kan jeg godt li’ at læse om andre med samme interesser som jeg selv. Er du mere interesseret i noget brugbar information, så skynd dig videre! icon smile Hvem er jeg?

Iværksætteri

Jeg brænder for iværksætteri. For friheden til at gøre hvad jeg vil og for at slippe den klods om ankelen kaldet økonomiproblemer, som de fleste af os render rundt med. Jeg går meget op i at få det bedste ud af livet, og virkelig gå efter det man gerne vil have, og det er jo en naturlig vej til at blive selvstændig. “The sad thing is not that people die, but that most people never really live at all”, nå ja, fik jeg sagt jeg elsker gode citater? icon smile Hvem er jeg?

Jeg driver til dagligt 2 virksomheder, sammen med en god kammerat og kollega. Vi:

 • Ejer og driver webshoppen www.trendhim.dk på snart 5. år.
 • Ejer og driver Lucléon, og er i øjeblikket repræsenteret i tøjbutikker over hele landet, og vi ekspanderer hastigt.
 • Har startet et par andre projekter med større eller mindre succes.

Kost og træning

Kost og træning har haft min interesse i snart 5 år on/off. Der har været lange perioder hvor det ikke har sagt mig noget, og perioder hvor jeg har gået op i det helt ind til knoglerne. Har det sådan, at hvis jeg ikke gider noget længere, så holder jeg en pause. Samtidig har jeg dog alligevel, hvis jeg selv skal sige det, en ret høj selvdiciplin og en indsigt i, at intet kommer til den der ikke gider yde.

Jeg kommer fra et udgangspunkt, man roligt kan kalde for bunden. Jeg har altid været den helt spinkle dreng uden nogen form for sul på kroppen. Så det var naturligvis vægttræning jeg kastede mig over i sin tid. Jeg drømte om at have større muskler, og se bedre ud uden tøj på. Det gør de fleste vel? Hvorfor så ikke gøre noget ved det?

Kilo er taget på, kilo er tabt igen, muskler opbygget og fedt tabt, og engang i mellem den forkerte vej. Jeg har selvfølgelig været igennem forskellige træningsprogrammer, kostplaner og kosttilskud, og dannet mig noget erfaring og fået mig noget viden. Jeg er kommet rigtig langt, men det er selvfølgelig et projekt man aldrig bliver færdig med. Sidenhen har jeg fået større og større interesse for sundhed også, der går hånd i hånd.

Jeg har en forkærlighed for paleo kost (stenalderkost) og vægttræning med frie vægte. Men alle detaljerne, må du finde andre steder på siden icon smile Hvem er jeg?

Sundhed

Har faktisk først for nylig, indenfor det sidste års tid, fået en noget større interesse for sundhed. Jeg har nok altid haft det mere end gennemsnittet, men især de seneste måneder er det noget der fylder meget i min hverdag. Jeg har altid haft noget eksem (atopisk eksem) forskellige steder på kroppen, lige siden jeg var helt lille. I perioder har det faktisk været kategoriseret som mellem/svær eksem, og er naturligvis blevet sat på en masse forskellige hormoncremer og kure, og hvad læger nu ellers symptombehandler med af dårlige stoffer.

Jeg har fundet ud af, at hvis jeg virkelig går op i det jeg putter i kroppen, forsvinder mit eksem stort set! Mange mennesker går rundt med skavanker, hovedpiner og lign. og tror at “sådan er det bare”, hvor det hele ofte stammer fra dårlig kost. En ordentlig sundhed forbereder mod alle slags sygdomme, og holder dig frisk, glad og.. ja.. sund!

Sund kost er for mit vedkommende, det jeg hovedsageligt snakker om, når jeg siger sundhed.

Mennesker generelt, og vores samfund, har fået et meget forskruet syn på hvordan kost og sundhed hænger sammen, og jo mere man dykker ned i det jo mere går det op for en, at der er rigtig, rigtig mange ting man burde gøre anderledes.

Jeg har interesse i at være sund, frisk og glad, så mange år som muligt! Har du ikke det samme?

En passion for selvudvikling

Jeg går op i at have det godt, jeg vil have det bedste ud af livet, og prøver så vidt muligt at gøre det hver eneste dag. Samtidig elsker jeg at udfordre mig selv og prøve nye ting.

Min interesse for selvudvikling bringer mig ned ad mange forskellige veje, foruden de ovenstående emner som sund kost, træning, iværksætteri osv., er nogle af de ting jeg har gået og går meget op i: meditation, polyfasisk søvn, kunsten at forføre kvinder, kommunikation, social dynamik, menneskers ego og oplysthed. Der kommer helt sikkert indlæg i bloggen om det meste.

Jeg ser en hvis rød tråd gennem mange af de emner jeg interesserer mig for, de bunder allesammen i, at arbejde for det man drømmer om, at arbejde med en selv, og at finde en ekstra glæde i livet og aldrig lade sig nøjes! Mennesker med motivation og vilje, til at gå ned ad én vej, tror jeg også har det med at gå ned ad flere.

 

God fornøjelse på bloggen, jeg håber du finder hvad du søger, og at du vil smide en kommentar hist og her. icon smile Hvem er jeg?

Du er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig per mail: sebastian@sebastianpetersen.dk, eller via denne kontaktformular.

Mvh. Sebastian Petersen

3 kommentarer til “Hvem er jeg?”
Tilføj din egen kommentar
 1. Lars Binder siger:

  Hej Sebastian,

  Fin blog med mange gode emner. Long time no see. Jeg deler interessen i at få mest muligt ud af livet. Her kommer emnerne motivation, selvindsigt og evnen til at nå sine mål fint i spil. Det glæder mig at du trives med hvad du laver.
  Polyfasisk søvn har jeg ikke rigtig stødt på før. Er det noget du har gode erfaringer med – eller er det svært at kombinere med en normal hverdag?

  De bedste hilsner
  Lars

 2. Sebastian siger:

  Rigtig fedt at høre fra dig Lars! :) Håber alt går rigtig godt hos dig. Rigtig fedt at du fandt frem hertil.

  Ang. polyfasisk søvn, så laver jeg lige et indlæg på bloggen indenfor nær fremtid, i promise :) Ellers bliver den her kommentar hurtigt lang.
  Men tjaa tjoo, jeg har gjort det i nogle måneder af flere omgange, både hvor jeg har sovet 4 timer dagligt i en måneds tid, og helt ned til 2-3 timer dagligt i en måneds tid. Men, jeg blev dog nok aldrig helt tilvænnet, desværre.
  Men ja, det er ret svært at tilpasse en normal hverdag, det kommer selvfølgelig an på hvad man laver. Men nogle søvnmønstre er nemmere end andre. Fælles for de fleste er dog, at det kræver ret strikse tidspunkter at sove og nappe på, ellers ryger hele pointen.

  Vigtigst af alt var bare for mig, at der var grund til det, har gjort det i perioder hvor jeg måske har haft travlt, eller bare af nysgerrighed :) her hvor jeg igen synes jeg har god tid i hverdagen, er det et stykke tid siden jeg har gjort det sidst.

  Men derfor prøver jeg stadig at optimere min søvn, og altid ramme en endt cyklus, så ca. 7,5 time eller 9 timer. Det gør en stor forskel for mig :)

  Håber du har haft en god weekend!

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


− 4 = nul