Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Endelig nok krydderurter! :) » Sebastian petersen
april 25, 2012 0

Endelig nok krydderurter! :)

Af i Kost og sundhed
skov1 224x300 Endelig nok krydderurter! :)

Det endelige resultat, der snart er til at tage hul på icon smile Endelig nok krydderurter! :)

Det er super irriterende, når man køber bundter med krydderurter til 14,95,- at der så kun er til en enkelt ret eller to. Og af en eller anden årsag har de meget svært ved at gro igen, de skide små bundter icon smile Endelig nok krydderurter! :)

Krydderurter er dejlige til madlavning, det smager godt, og ser utrolig sundt og friskt ud med noget grønt i maden. Især fordi paleo mad til tider godt kan være lidt ensformigt. Og så er der forhåbentlig ikke nogen der er i tvivl om at krydderurter er virkelig sundt! Ja alt grønt er selvfølgelig sundt, men gram for gram er krydderurter som persille og basilikum, meget sundere end fx salat.

Men nu er jeg heldigvis færdig med den slags bekymringer! Hvorfor? Fordi nu har jeg mit eget lille bed indenfor i køkkenet med persille, purløg, basilikum og dild, de krydderurter jeg bruger mest. Jeg havde et bord til at stå på terassen, det væltede i stormvejr og glaspladen ovenpå gik i stykker. Men bordet er nu kommet til fornuftigt brug, jeg har købt en persienning i Harald Nyborg, klippet den til, lagt ned i bordet og bundet den fast med et par snore. I bunden har jeg hældt en stak pakkechips jeg lige tog fra kontoret, lagt et stykke pap, og så derefter lige knap 2 poser plantejord fra Silvan.

Skulle jeg gøre det hele igen, kunne jeg godt fristes til at købe nogle færdige

skov3 262x300 Endelig nok krydderurter! :)

Sådan så det ud, da jeg plantede det.plantekasser og stille i min vindueskarm, men, det har nu alligevel sin charme som det står her icon smile Endelig nok krydderurter! :)

 

Alt i alt har det kostet ca. 150kr, for både persienning, jord og frø. Der skulle en del frøposer til, en planteekspert ville nok også sige jeg ikke har brugt perfekt teknik til at plante, men lang tid tog det ikke, og resultatet er fint!

Nå, ikke mere fyld, nyd billederne icon smile Endelig nok krydderurter! :)

Hvilke krydderurter bruger du mest til madlavning?

skov2 251x300 Endelig nok krydderurter! :)

Og endnu et billede af færdigt resultat. Ca. 5 uger efter plantning.

skov41 248x300 Endelig nok krydderurter! :)

Det spirer lynhurtigt! icon smile Endelig nok krydderurter! :)

Lignende indlæg:

Søgeord: ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


× 4 = tredive to