Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Arbejd 10% mere, og opnå 90% mere! » Sebastian petersen
marts 29, 2012 0

Arbejd 10% mere, og opnå 90% mere!

Af i Inspiration! Nå dine mål

Som selvstændig kan dagene nogle gange godt lidt tage hinanden. Man laver de ting der er nødvendige og kører lidt i samme dagsrytme. Men ved at yde de sidste 10% mere kan man opnå langt større resultater.

De første 80% af ens dag, går typisk med almindelige arbejdsopgaver, som bare skal laves, der er ingen vej udenom. Det er selvfølgelig også arbejde som rykker virksomheden fremad, men slet ikke i samme grad som de sidste 10%. Når du er færdig med alt det du skal, har du nemlig overskud til at se mod nye horisonter, og her kan bare et LILLE skridt, så simpelt som måske at sende en mail til en person, gøre meget store ting for ens virksomhed, og sørge for man virkelig rykker sig fremad.

Jeg har altid følt det er vigtigt at være til bunds i sine hængepartier, derfor tager jeg også tit selv dage, hvor jeg bare virkelig giver den en skalle. Og så kan man godt have overstået et par arbejdsdage på 10-12-14-16 timer. Men har man egentlig skubbet virksomheden vildt meget fremad? Ikke rigtig, man har gjort alle de arbjedsopgaver, som lå og hang. Nogle rykker naturligvis mere for virksomheden end andre, måske er det kedelig bogføring du har siddet med.

Men når du så er er færdig, er det her du ikke skal falde af på den. De næste par dage uden alt for mange hængepartier, har du virkelig mulighed for at få lavet noget af det arbejde, der virkelig batter! Sæt noget tid af til at brainstorme, gerne med en partner. Tænk i nye baner, og før så nogle ideer ud i livet.

Tit søsættes gode ideer blot med et par simple mails, og derfra går det fremad. Og på et tidspunkt at den nye ide du søsatte med meget lidt arbejdsindsats, blevet til dit næste store projekt.

Et kort budskab, som alligevel fyldte lidt! icon smile Arbejd 10% mere, og opnå 90% mere! Lad ikke dagene gå med hængepartier alene! Det er VIGTIGT at tænke i nye baner, så sæt tid af til at udvide din horisont, brainstorm, og få søsat nogle nye ideer. Så sker der en masse for din virksomhed alt imens du kan fortsætte dine hængepartier.

 

Det har i hvertfald virket for mig, og det går mere op for mig, at det er i de sidste 10% man virkelig skaber succes! icon smile Arbejd 10% mere, og opnå 90% mere!

Håber du kan bruge det.

Lignende indlæg:

Søgeord: , ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


ni × = 45