Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring. » Sebastian petersen
marts 24, 2013 2

Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.

Af i Kosttilskud
foto 72 e1364128616773 224x300 Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.

Mit glas acai bær købt her.

Acai bær har været rigtig meget oppe i medierne gennem noget tid, det eksploderede vidst omkring 2008 hvor det kom til Danmark. og det er stadig rimelig nyt.

Helt kort så er Acai bær nogle bær som gror på træer i fx Afrika, og de har et helt sindsyg højt indhol af antioxidanter der er gavnlige for kroppen. De indeholder mange forskellige vitaminer, mineraler og sunde fedtsyrer. Det siges at Acai bær er verdens sundeste bær icon smile Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.

De fleste ved at vindruer har et meget højt indhold af antioxidanter, men acaibær har hele 20 gange så mange! Det indeholder også mange flere antioxidanter og vitaminer end fx blåbær. Så disse bær er altså utrolig sunde. Men det spændene ved dem er så lidt at det også siges at man taber sig ved at tage acai bær, om der er hold i det kan være svær at svare på.

Der er dog fx blevet lavet denne undersøgelse som underbygger det lidt : Kan læses her

Min erfaring med acai bær.

Jeg prøvede at købe mig et glas fra acai-baer.dk. Fik dem dagen efter, og ingen problemer der. Jeg er nu ved at være igennem glasset som du kan se på billedet icon smile Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring. Og jeg har intet dårligt at sige om dem, de er indkapslede i acai kapsler der ikke er alt for store, og smager ikke af noget.

Men virker de? Altså det er jo lidt sådan med den slags at det er svært at måle på. Jeg har ikke kunne mærke nogen forskel på min egen krop hverken på godt eller på ondt, men jeg er nu slet ikke i tvivl om at hvis du ikke er alt for god til at få nok frugt og grønt og generelt antioxidanter, så er det helt sikkert et godt alternativ! Jeg tager 2-3 kapsler sammen med min multivitamin og min fiskeolie.

Antioxidanter er en af de ting som er meget vigtige for kroppen, og prøver du generelt at leve en sund livsstil ligesom mig så vil jeg anbefale dig at prøve dem! icon smile Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.

foto 731 e1364129150656 224x300 Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.

Mit glas acai bær købt her.

For lige at slå det fast, så er det altså bare 100% ren acaibær der er blevet til pulver, og puttet i kapsler. Der er absolut INGEN bivirkninger ved dem! Det svarer til at sige der er bivirkninger ved blåbær. Det er super sundt, så hvis du mener det er pengene værd, og er du måske generelt på jagt efter et kosttilskud med antioxidanter, så er det helt klart min favorit! Jeg foretrækker disse acai bær fremfor fx spirulina som jeg også har prøvet. Dette er noget nemmere lige at tage et par kapsler.

Acai bær kan købes her hvor jeg købte mine : HOS DENNE WEBSHOP ACAI-BAER.DK - Inde på hjemmesiden er der også en video og lidt mere information icon smile Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.

 

Har du andre idéer til kilder til antioxidanter, eller har du måske prøvet noget andet? Jeg leder lidt efter nye måder, at få nogle gode antioxidanter. Spirulina var nok ikke lige mig, og synes acai bær er en smule dyre i det. Jeg køber mig nok et glas mere, indtil jeg måske har fundet noget bedre. icon smile Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring. Men indtil videre må det siges at være det bedste jeg er kommet forbi.

Lignende indlæg:

Søgeord: , ,

2 kommentarer til “Acai bær, kraftfuld antioxidant. Taber man sig? Virker de? Min erfaring.”
Tilføj din egen kommentar
 1. Henning Madsen siger:

  Hej Sebastian
  Skulle finde noget om bærret til en ven og fandt dit indlæg. Interessant. Jeg interesserer mig selv for
  kosttilskud, kan du sende mig en mail, der er en del spændende materiale om Nutrilite jeg godt kunne tænke mig at dele/drøfte med dig.
  Hilsen Henning

 2. jacob siger:

  Aha..

  Så det er nok kun sundheden og ikke så meget slankeeffekten man skal købe dem for :D

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


− tre = 6