Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/libs/avh-db.php on line 62 and defined in /var/www/sebastianpetersen.dk/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 992
3 nøglesten til succes! Uanset hvad du vil opnå. » Sebastian petersen
marts 24, 2012 0

3 nøglesten til succes! Uanset hvad du vil opnå.

Af i Inspiration! Nå dine mål

Mange har drømme om både det ene og det andet, noget der går og lurer lidt nede i maven, og engang i mellem kommer det frem og så tænker man NU skal jeg satme i gang! Men for rigtig mange, bliver det bare ikke til meget mere end det. Folk vil gerne tabe sig, så begynder de at løbetræne et par gange om ugen men kører sur i det på grund af manglende resultater. Eller folk vil gerne starte en virksomhed, men det fejler ofte, hvorfor?

Lidt længere nede i indlægget, vil jeg give min metode for succes, hvad end du vil starte virksomhed, til at træne, tabe dig eller noget helt andet. Den er skudsikker, så længe du følger det! icon smile 3 nøglesten til succes! Uanset hvad du vil opnå. Det lyder næsten lidt plat det her, men det er sandt, trust me.

Det handler blandt andet om drive!

Det handler om at brænde for at nå sit mål, og det handler om at vide at det kræver hårdt arbejde. Men fremfor alt, så kræver det handling! Ikke bare handling, men den rigtige handling. Der er en fin balance i mellem bare at knokle derudaf og lægge noget arbejde, og så at sidde ved computeren og surfe for informationer, det er et konsant sammenspil mellem de 2, der giver de virkelig gode resultater.

Drive er den indre ild, du simpelthen bare bliver nødt til at have. Den indre motivation og selvdiciplin, det indre billede af dig selv når du har nået dit mål. Har du ikke det, så bliver det hurtigt et halvhjertet forsøg og så sætter du dig selv op til at fejle.

Men husk, der findes også perioder hvor din motivation ikke er helt så høj, og her skal du hænge i! Den kommer igen.

Lad os tage et eksempel, og sige at du gerne vil tabe dig. Du begynder derfor at løbe 2 gange om ugen, pruster og sveder i 30 minutter, og føler du har gjort en god gerning. Du kæmper måske med at droppe lidt slik og sodavand, samt drikke lidt mindre alkohol. En fremgangsmåde som nok er meget naturlig for de fleste. Det gør du så, i adskillige uger, men der sker sku ikke det store, og du går lidt død i det, og kommer ikke længere.

I dette eksempel, mangler du VIDEN, ikke handling, men viden. Lad os lige se på de 3 nøglesten.

Nøglesten til succes: Handling, viden og udvikling

Giver du hver af disse punkter lige meget respekt, vil jeg godt garantere dig for at du nok skal nå dit mål! Det er gået mere og mere op for mig gennem min egen udvikling, at det er sådan man kommer rigtig langt, og sådan man sørger for altid at nå sine mål.

1. Handling

Det siger sig selv, at tage handling! Ikke i morgen, ikke på mandag, men nu. Få undersøgt noget på nettet, få skrevet de e-mails til nogle der kan sætte dig i gang. Få gjort det der skal til. Det er lidt sjovt med handling, fordi der kan ikke gives et generelt råd til “hvad næste skridt er” det afhænger af så meget. Men det er en af de ting, man altid bare VED. Du VED godt hvad du burde gøre lige nu for at komme nærmere dit mål, så gør det. Start med de vigtigste skridt der betyder mest, ikke de sjoveste icon wink 3 nøglesten til succes! Uanset hvad du vil opnå.

2. Viden

Et godt ordsprog som mange bruger “practice makes perfect” og det er også rigtigt, men alligevel helt forkert. Fordi det burde nemlig hedde “correct practice makes perfect”. Hvis du gerne vil tabe dig, får du simpelthen ikke noget ud af at løbe nogle ture et par gange om ugen, og så ellers hælde godt med olie på din aftensmad. Det hænger ikke sammen, og får dig ingen vegne.

Få undersøgt tingene! Start et sted, og sæt en halv times tid af nogle gange om ugen, til at undersøge et nyt emne. Når det drejer sig om iværksætteri, kan man typisk ikke tage handling uden viden, så de to ting går hånd i hånd. Det er straks mere problematisk ved fx styrketræning, eller når folk vil tabe sig. Så går de i gang som de tror bedst, og tænker “det anbefalede nabo Bent, og han har sikkert ret”. Undersøg!

Du er nødt til at være sulten for viden! Bør eg spise det, eller det. Bør jeg træne sådan, eller sådan. Hvilke øvelser bør jeg lave, burde jeg spise meget om morgenen eller aftenen, hvilke madvarer er der mange kalorier i, hvilke er der mange proteiner i, hvor meget protein skal jeg have. Osv.!

Listen er bogstavelig talt ENDLESS. Det er som at dykke ned i et kaninhul, der vil altid dukke nye huller op. Så start med at blive sulten for viden!

3. Udvikling

Man bliver nødt til hele tiden at udvilke sig, for stilstand er praktisk talt det samme som tilbagegang og en direkte vej mod at fejle. Hvad kan du gøre bedre, hvordan kan du udvilke dig endnu mere.

Ligesom du skal være sulten for mere viden i hvordan du gør de ting du har gang i nu, korrekt. Så har du brug for at være sulten for at udvilke dig, gå nye veje og tage det hele til det næste niveau.

 

Der er selvfølgelig mange andre faktorer der spiller ind. Men det handler meget mere om ens mindset, end det egentlig handler om de faktiske ting man går og gør, og egentlige råd man kan finde. Få dit mål banket ind på rygradden, og sørg for at overholde og hele tiden tænke over de 3 nøglesten, så skal det nok lykkes.

 

Lignende indlæg:

Søgeord: , , ,

Tilføj en kommentar og gør mig glad :)


− 5 = en